Køb 3 for 2 - Vælg mellem plakater og wallsticker

#yesnamly

Vi elsker at se vores produkter blive brugt af vores kunder, og nogle gange får vi anmodninger om at dele jeres billeder/videoer på vores egne kanaler. Billederne vil primært blive brugt til de respektive produktsider på vores hjemmeside for at give andre kunder et virkeligt indblik i produktet. De kan også blive brugt på vores andre platforme såsom Instagram, Facebook og nyhedsbreve.

Ved at svare på vores anmodning med hashtagget #YesNamly accepterer du følgende betingelser:

Du giver Namly Design (Trivo Sweden AB) en ikke-eksklusiv, royaltyfri licens, hvilket betyder, at Namly Design frit kan bruge det indhold, du godkender med dit hashtag #YesNamly. Du accepterer, at dit indhold kan blive brugt på alle Namly Designs sociale kanaler og til markedsføringsformål for Namly Design-brandet; materialet kan også blive distribueret på andre platforme for at styrke Namly Design-brandet eller vise et specifikt produkt forbundet med brandet. Dette betyder også, at du giver samtykke til, at Namly Design kan redigere dine billeder/videoer. Du giver Namly Design ret til at bruge det visuelle materiale uden krav om kredit i forbindelse med offentliggørelsen.

Du bekræfter og garanterer, at du ejer eller kontrollerer rettighederne til det materiale, du har indsendt, og at du har tilladelse fra alle personer, der optræder på billederne. Derudover bekræfter du, at du er en privatperson (ikke et firma), at du er mindst 18 år gammel eller har forældresamtykke, og at Namly Designs brug af dine billeder ikke vil krænke tredjepartsrettigheder eller nogen love.

Du fritager hermed Namly Design for alle forpligtelser om at kompensere dig for brugen af dine billeder/videoer og for de immaterielle rettigheder relateret til de beskrevne anvendelser. Du afstår også og samtykker i at holde Namly Design og dets repræsentanter skadesløse for alle krav og ansvar af enhver art, der opstår i forbindelse med brugen af billederne som beskrevet ovenfor. Hvis du senere ønsker at tilbagekalde dit samtykke til, at Namly Design deler dine billeder/videoer, skal du kontakte os på: collaboration@namly.se med emnelinjen "Tilbagekald Samtykke".

For spørgsmål om privatliv og databeskyttelse er du velkommen til at kontakte os på: collaboration@namly.se.