Køb 3 for 2 - Vælg mellem plakater og wallsticker

Samarbejd med os!

På Namly Design stræber vi efter at skabe meningsfulde og gensidigt givende samarbejder med dem, der deler vores vision. Vi søger ofte specifikke typer af indhold og er derfor interesserede i at samarbejde med dig, der har interesse for foto, film og at skabe indhold.

Krav ved alle samarbejder:
- Aftalte tidsrammer og leveringsdatoer overholdes - fra modtagne varer til præsenteret samarbejde højst 1 måned
- Materiale sendes til os efter aftale (som vi har tilladelse til at dele og offentliggøre)
- Mindst 5 fotos eller alternativt 1-2 videoer og 2 fotos

Vi har fire forskellige typer samarbejder og håber, at en af mulighederne kan passe til dig!

GIFT COLLAB
Tager du flotte fotos og/eller videoer og er interesseret i et produktsamarbejde? Kontakt os gerne!
Har du ikke en konto på sociale medier, beder vi dig vedlægge mindst tre billeder, så vi kan se din stil.

COLLAB
Vi sætter pris på unikt og spændende indhold og tager hensyn til din personlighed og digitale tilstedeværelse. Hvis du har en konto med en betydelig engagementniveau, der er i overensstemmelse med din vision og dine ambitioner, ser vi gerne muligheden for et længerevarende samarbejde.

PREMIUM COLLAB
Har du en konto med en høj engagementniveau, der passer til dit brand og din målgruppe, vil vi gerne udforske potentialet for et langsigtet samarbejde. Har du desuden en engageret følgerskare, deles eventuel kompensation ud baseret på genereret salg. Er du interesseret i dette, beder vi dig vedlægge engagementrate eller relevant statistik. Ved aftale om provisionsbaseret kompensation skal du have mulighed for at fakturere os.

Tøv ikke med at kontakte os! Kontakt os på collaboration@namly.se og vedlæg følgende information:
- Fornavn og efternavn
- Links til sociale medier
- Type samarbejde, du er interesseret i
- Hvis du har ønsker om en eller flere specifikke produkter, vedlæg produkt-ID. (Produkt-ID'et er fire cifre og findes på produktsiden.

Ved alle typer samarbejder - Ved udeblivelse af materiale og indhold faktureres varerne ifølge ordinære priser, og faktura sendes 2 måneder efter modtagelsen af varerne.

BAG KULISSERNE: OPDAG VORES INSTAGRAM-SAMARBEJDER

FORRETNINGSSAMARBEJDE

Hvis du ejer eller arbejder for en virksomhed med en målgruppe, der er i overensstemmelse med vores, tror vi på, at der kan være gensidige fordele. Vi er tilgængelige for at diskutere og finde en løsning sammen med dig! Eksempler på forretningssamarbejder inkluderer pressemeddelelser med produktprøver, flyers med rabatkoder til arrangementer og distribution af goodiebags. Hvis du arbejder på en skole eller et andet sted, hvor vores navneskilte er passende, er vi åbne for at skabe grafisk design med en rabatkode til din organisation.


EKSEMPLER PÅ FORRETNINGSSAMARBEJDER


VIRKSOMHEDSSAMARBEJDE-FLYER I GOODIEBAG TIL ARRANGEMENT


SKOLEORGANISATION PLAKAT MED UNIK RABATKODE


SAMARBEJDE MED SOCIALMEDIE FIRMA

Vi glæder os til at høre fra dig!
collaboration@namly.se