Køb 3 for 2 - Vælg mellem plakater og wallsticker

Ofte stillede spørgsmål

BESTILLING

Indtast din tekst, vælg farve, skrifttype, baggrund, motiv og tilføj det til din indkøbskurv. Klik derefter på "Til kassen" og følg nogle enkle instruktioner for at betale og udfylde din ordre.

TIPS TIL FINE NAVNEMÆRKER

Vælg en farvekombination med stor kontrast / læsbarhed.
Vælg gerne en baggrundsfarve eller -mønster, der passer med en af ​​farverne i designet.
Indtast blot et telefonnummer/navn per linje, ellers kan teksten blive meget lille og derved svære at læse.
Ønsker du maksimal synlighed kan du fjerne motivet, ved at trykke på skraldespanden, teksten bliver dermed maksimal størrelse.
Husk, at selve navnemærket er mindre end det du ser på skærmen! Dette påvirker størrelsen på teksten og læsbarheden. Jo færre tegn på linjen, jo bedre læsbarhed!


KAN JEG ANNULLERE MIN ORDRE

Desværre ikke da din ordre behandles automatisk så snart bestillingen er lagt. Derfor venligst sørg for at kontrollere ordren, før du afslutter dit køb.


FRAGT OG LEVERING

Vi sender din ordre gratis med postnord, alle bestillinger sendes inden for 24 timer gælder dog ikke weekend- og helligdage.
Levering tager normalt 4-7 dage.


KVALITET
 

Namly Design tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit produkt, vil vi sætte pris på hvis du kontakter os på info@namly.dk, så vi kan hjælpe dig. Da vores produkter er fremstillet nøjagtig efter dine ønsker, erstatter eller refunderer vi ikke ordrer, der er forkerte på grund af stavefejl, eller fordi du annullerer din ordre. Heller ikke hvis der opstår skader på grund af normal brug. Da der findes en række staveindstillinger for navne, er det umuligt for os at afgøre, om det er en fejl eller en anden stavemåde. Det er derfor vigtigt, at du gennemgår din ordre en ekstra gang før du afslutter dit køb.


PRODUKTINFORMATION

Materialet i vores navnemærker er valgt med omhu og er af højeste kvalitet! De anvendte farver er venlige og tager højde for både miljø og børn. Bemærk at vores navnemærker skal være påført tøjets etiket eller tøjetiket. Gnid forsigtigt klistermærket, og vær ekstra forsigtig med hjørnerne. Navnemærkerne kan holde til vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Lad navnemærket sidde i 24 timer før vask. Sørg for, at navnemærket sidder ordentligt og ikke kan skrælles af, før børnene anvender det. Bemærk, at navnemærket på hjemmesiden ikke er den egentlige størrelse. Farverne kan variere lidt afhængigt af dine computerindstillinger.


HVOR SKAL JEG SÆTTE NAVNEMÆRKET I TØJET

Det er vigtigt at lappen bliver placeret korrekt i tøjet, eller findes der stor risiko for at lappen falder af i vask.
Navnemærket skal sidde på syntetiskstof for at binde 100%.
Vi anbefalder at man anvender vaskelappen.


RABATKODE

Hvis du har en rabatkode, skal du indtaste koden og klikke på "Anvend". Alle rabatkoder har en udløbsdato, og hvis den er udløbet, er rabatkoden ikke længere gyldig.


KUNDESERVICE

Hvis du ikke har fundet et svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte kundeservice enten telefon eller e-mail: info@namly.dk