Køb 3 for 2 - Vælg mellem plakater og wallsticker

Instruktioner Wallsticker

Hvis din væg er nymalet, skal du vente mindst 3 uger efter den seneste malingsession, før du påfører vægklistermærker. Inden du påfører vægdekorationen, skal overfladen være helt tør. Fugt kan påvirke vedhæftningen og reducere klistermærkets levetid.

Rengør overfladen, hvor du har til hensigt at påføre vægdekorationen. Sørg for, at overfladen er 100% tør, inden du monterer. Vores vægklistermærke er velegnet til glatte, faste og ikke-porøse påføringsflader. Overfladen skal være i god stand ved installationen for at undgå risiko for skader under fjernelse.

Visualiser, hvor du ønsker at placere din vægklistermærke. Hvis det er meningen, at det skal være i tråd med et objekt eller en fodpanel, skal du måle, hvor den højeste punkt af vægklistermærket skal placeres.

Har dine vægklistermærker glatte konturer og er mindre komplekse i form? Separér dem blot fra rullen og placer dem direkte på væggen. Se videoen. Du kan derefter ignorere resten af instruktionerne.

Hvis du har en større vægklistermærke eller en klistermærke med en kompleks form, bedes du følge resten af instruktionerne. Du kan også finde en video til den mere komplekse installation længere nede på denne side.

Lad klistermærkerne blive på arket. Klip det større klistermærke ud, og det behøver ikke at være pænt; du gør dette udelukkende for at lette installationen. Vær dog forsigtig for at sikre, at du ikke ved et uheld klipper indenfor klistermærkets konturlinjer.

Løft den ene kant af klistermærkesektionen, du har klippet ud. Fjern overskydende klistermateriale med stor omhu og lad selve klistermærket blive på arket.

Tid til installation!
Start øverst på klistermærket. Separér toppen af klistermærket fra arket. Påfør toppen af klistermærket på væggen og glat det ned med din håndflade. Fold arket tilbage i en bue og skræl det derefter af lidt efter lidt, mens du bruger din anden hånd til at trykke klistermærkets overflade mod din væg.

Tjek for at sikre, at hele vægklistermærket er i kontakt med væggen. Brug din hånd til at glatte over hele overfladen af klistermærket flere gange. Det kan tage op til en uge for vægklistermærkerne at hæfte fuldt ud, når de først er påført. I løbet af den første uge kan det være nødvendigt at trykke dem ned et par gange ved at placere din hånd på dem og glatte dem ud.

Fantastiskt jobbat! Du har nu fuldført installationen og givet dit rum et helt nyt udseende. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Alle vægklistermærker anbefales til børn fra 3 år og op. Produktet er velegnet til indendørs brug. Hvis du ikke påfører klistermærkerne med det samme, skal du opbevare dem uden for børns rækkevidde. Klistermærkerne bør påføres en glat overflade, hvor hele klistermærket er i kontakt med overfladen. Der bør ikke være luftlommer, når du har installeret klistermærket på væggen, da dette vil reducere vedhæftningen, og installationen bliver ikke pålidelig. Vores vægklistermærker kan flyttes under installationen, men bør derefter forblive på det samme sted, da hver bevægelse kan tilføje støv- og snavspartikler, der kan nedsætte vedhæftningen.