Køb 3 for 2 - Vælg mellem plakater og wallsticker

Navnelapper

SELVKLÆBENDE NAVNELAPPER

Har du brug for en nem måde at holde styr på alle dine børns tøj og tilbehør? I så fald kan vi varmt anbefale vores navnelapper. Med praktiske navnemærker til tøj og ting ved du og andre med det samme, hvad dit barn tilhører. På denne måde reduceres risikoen for, at tøj og andre ting forsvinder i børnehaven, på legepladsen eller på udflugter. Du designer let din helt egen navnelap du vælge mellem en masse flotte motiver samt baggrunde. Derefter kan de let fortælle, hvilken vandflaske, madpakke eller cardigan der tilhører hvem.

8 vare(r)

 • Navnemærker 140 stk

  30x13 mm

  179 kr
 • Navnemærker 100 stk

  30x13 mm

  149 kr
 • Navnemærker 70 stk

  30x13 mm

  119 kr
 • Minilapper 192 stk

  16x6 mm

  99 kr
 • Navnelapper 85 stk

  56x11mm

  99 kr
 • Navnelapper 99 stk

  20x18mm

  99 kr

8 vare(r)

Navnemærker til tøj, drikkeflasker, legetøj mm

Du kan bruge vores unikke navnelapper til tøj, sko, porcelæn, skoleartikler eller madkasser. Ja, de fleste produkter med en glat overflade. De påføres let som et klistermærker eftersom de ikke behøves at stryges på, de sidder bedst på tøj hvis de påføres på tøjets vaskeanvisning.

Navnelapper som tåler opvaskemaskine og tørretumbler

En af de bedste ting med vores navnelapper er, at de ikke kun er budgetvenlige, men de er også meget holdbare. Vi sælger billige navnelapper og navnemærker, der passer til alle forældres tegnebøger, men på samme tid går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Fordelen er mange med vores navnemærker, kan vaskes, tørres og vaskes igen og igen i op til 60 grader. Så det er ikke noget problem at sætte navnelapper i undertøj, legetøj, drikkeflasker og lignende, der skal rengøres på en eller anden måde.

Vi tror virkelig, at du vil elske vores navnelapper lige så meget som vi gør, og derfor giver vi dig en 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage.

Navnelapper er en fantastisk måde at vide, hvem tøjet tilhører

Mærkning af tøj med navnemærker og navnelapper er en god måde at forhindre, at nyindkøbt tøj eller ting forsvinder i børnenes børnehaveklasse eller skole såvel som på arbejdet eller på plejehjemmet. Det er muligt at designe kreative og frem for alt personlige noter i forskellige størrelser, med eller uden reflekser. De er lette at anvende og sørg derefter for, at det er muligt at holde styr på, hvem tøjet og tingene er. Fordelen er, at du ikke behøver at bekymre dig om, at navneskiltene falder af, fordi de tåler vask og er holdbare. Ligeledes er disse typer tags billige at købe, og du tjener også penge på tags. Dette er fordi der ikke er behov for at købe nyt hele tiden, da tingene er forsvundet, uanset hvor du er.

Navnelapper til skolen og børnehaven

Du kan bruge vores unikke navnemærker og navnelabels til tøj, sko, skoleartikler eller madkasser. Ja, de fleste med en glat overflade, der kan fastgøres til dem ganske enkelt. Du kan nemt vedhæfte navneskilte til tøj på tøjets vasketråd eller etiketter. Du behøver ikke at stryge eller sy dem, fordi de klæber let ved hjælp af den selvklæbende lim på bagsiden.

Strygefri Navnelapper

Navnemærkerne er strygefri og selvklæbende, hvilket betyder, at det er let at anvende mærkerne direkte. Mærker fås i forskellige størrelser og betyder, at du kan navngive alt fra tøj, rygsække, sportsudstyr og sko til nøgler, mobiltelefonopladere, værktøj, legetøj og mindre gadgets såsom kuglepen, Lego-stykker og andre små ting.

Billige navnelabels

Navnelapper er billige at købe og er nemme at bestille online. Vi sender dem med posten så du får dem direkte i din postkasse fragten tager ca 2-7 dage, vi kan sende med normal post eller DAO. Du kan vælge mellem forskellige motiver og farver, og få en kombination der passer til både voksne.