Wallstickers - Eventyrhistorie
Easy Stick
299 kr

Smuk stort set malet i akvarel. Blandt træer, bjerge og søer bor de hemmelige eventyrkarakterer. Hvem rejser i varmluftsballonerne omkring Sagornas dal, og hvem skal de besøge?

Historiesættet er skabt for at inspirere både store og små drømmere. Måske kan de bidrage til samtaler mellem voksne og børn og være en del af en historie, som I kan fortælle sammen. Historie eller ej, disse vægoverføringsbilleder tilføjer magi til børneværelset.

Vælg størrelse - se billede

Produceret og trykt i Sverige. Illustreret af Storystickers, Mathilda Jungevall designer og tidligere børnepædagog, der efterlod en gruppe børn med et håb om at kunne skabe noget for dem mange børn. Hver illustration har sin historie, og alle læser den forskelligt.

Vores wallstickers er produceret på en miljøvenlig måde, trykt på genanvendelig vægfolie, de holder længe og kan flyttes igen og igen! Fastgøres med enkelhed til faste glatte overflader og efterlader ingen mærker. Udforsk vores store udvalg af wallstickers og vælg din favoritter. Du kan nemt skabe et magisk børneværelse!

* Påkrævede felter

299 kr
Adding product to cart. Product added to cart.
  • Fri fragt
  • Levering 4-7 dage
  • 100% Tilfredshedsgaranti