Køb 3 for 2 - Vælg mellem plakater og wallsticker

Wallstickers - Luftsballon med dyr

Easy Stick
249,00 kr.
ID
81
  • Fri fragt
  • Levering 4-7 dage
  • 100% Tilfredshedsgaranti

Malede originaler i akvarel og trykt på vægfolie, Skift følelsen i rummet på en enkel måde. Med disse vægdekorationer ser det direkte håndmalet ud på væggen. Let at tage på, let at tage af.

Vælg størrelse - se billede

Vores w
allstickers er produceret på en miljøvenlig måde, trykt på genanvendelig vægfolie, De holder længe og kan flyttes igen og igen! Fastgøres med enkelhed til faste glatte overflader og efterlader ingen mærker. Udforsk vores store udvalg af wallstickers og vælg din favoritter. Du kan nemt skabe et magisk børneværelse!

Hvis din væg er ny-malet, skal du vente mindst 3 uger efter den seneste malings-session, før du påfører vægklistermærker. Inden du påfører vægdekorationen, skal overfladen være helt tør. Fugt kan påvirke vedhæftningen og forkorte klistermærkets levetid.

Rengør overfladen, hvor du har til hensigt at påføre vægdekorationen. Sørg for, at overfladen er 100% tør, inden du monterer den. Vores vægklistermærke er egnet til glatte, faste og ikke-porøse påføringsflader. Overfladen skal være i god stand på tidspunktet for installationen for at undgå risikoen for beskadigelse under fjernelse.

Forestil dig, hvor du vil placere din vægklistermærke. Hvis det er meningen, at det skal justeres med en genstand eller en sokkel, skal du måle, hvor det højeste punkt af vægklistermærket skal positioneres.

Har dine vægklistermærker glatte konturer og er mindre komplekse i form? Skil dem simpelthen fra rullen og placér dem direkte på væggen. Se videoen. Du kan derefter ignorere resten af instruktionerne.

Hvis du har en større vægklistermærke eller en klistermærke med en kompleks form, bedes du følge resten af instruktionerne. Du kan også finde en video til den mere komplekse installation længere nede på denne side.

Lad klistermærkerne forblive på arket. Klip den større klistermærke ud, og det behøver ikke at være pænt; du gør dette udelukkende for at lette installationen. Udvis dog forsigtighed for at sikre, at du ikke utilsigtet skærer inden for klistermærkets konturlinjer.

Løft en af hjørnerne på klistermærkesektionen, som du har klippet ud. Fjern det overskydende klistermærkemateriale med stor forsigtighed og lad selve klistermærket være på arket.

Tid til installation!
Start øverst på klistermærket. Separer klistermærkets top fra arket. Påfør klistermærkets top på væggen og jævn det med håndfladen. Fold arket bagud i en bue og skræl det af lidt ad gangen, samtidig med at du bruger din anden hånd til at presse klistermærkets overflade mod din væg.

Tjek for at sikre dig, at hele vægklistermærket er i kontakt med væggen. Brug din hånd til at jævne over hele klistermærkets overflade flere gange. Det kan tage op til en uge, før vægklistermærkerne fuldt ud hæfter, når de er blevet påført. I løbet af den første uge kan det være nødvendigt at trykke dem flere gange ved at placere din hånd på dem og jævne dem ud.

Fantastisk arbejde! Du har nu fuldført installationen og givet dit rum et helt nyt udseende. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Alle vægklistermærker anbefales til børn fra 3 år og opefter. Produktet er egnet til indendørs brug. Hvis du ikke straks påfører klistermærkerne, skal du opbevare dem uden for børns rækkevidde. Klistermærkerne skal påføres en glat overflade, hvor hele klistermærket kommer i kontakt med overfladen. Der må ikke være luftlommer, når du har installeret klistermærket på væggen, da det vil reducere vedhæftningen, og installationen bliver ikke pålidelig. Vores vægklistermærker kan ompositioneres under installationen, men skal derefter forblive på samme sted, da hver bevægelse kan tilføje støv- og snavspartikler, der kan mindske vedhæftningen.