Køb 3 for 2 - Vælg mellem plakater og wallsticker
Wallsticker – Game Zone / Lys i mørket
Namly Design
295 kr

Sikkert materiale: Dette selvklæbende spise-søvnspil-vægmærkat er hovedsageligt lavet af kvalitetsvinylmateriale, ingen irriterende lugt, sikkert og pålideligt, ikke let at falde af, vandtæt og aftageligt, kan påføres med lethed.

Glow in the dark: Disse gamer-vægmærkater kan bruges som flotte ornamenter til hjemmets soveværelser, stuer og legerum om dagen, og de vil lyse klare farver om natten, som er nemme at tiltrække børns opmærksomhed og vække deres interesser, hvilket tilføjer meget sjov for dem.

Simpel brug: disse glød i mørket spise-søvn-spil-vægmærkater er nemme at bruge, du skal bare pille klistermærkerne af og indsætte dem på glatte, flade, tørre og rene overflader, såsom væg, dør, køleskab og så videre, og de kan nemt rives af med en føntørrer, efterlader ikke rester, gør dine rum fyldt med vildtstemning og interessante.

Varme noter: Lad venligst disse spilvægmærkater absorbere sollys eller kunstigt rumlys, jo mere de absorberer lyset, jo længere og lysere vil de skinne om natten. Kom til at lyse op i dine rum med disse vinylspilklistermærker.< /p>

Hvis du har særlige ønsker, såsom tilpasset størrelse, mængde, farve, form, materiale eller andet, bedes du kontakte os.

Den sidste billede viser, hvordan produktet pakkes.

ID: 2317

Adding product to cart. Product added to cart.
  • Fri fragt
  • Levering 4-7 dage
  • 100% Tilfredshedsgaranti