PERSONLIG BABYPLAKAT - Gemini
Storystickers - Babystory
299 kr

Babyhistorie er en personlig plakat. Babyhistorie illustrerer universets nye liv og kraft. Udfyld navn, fødselsdato og fødested. Plakaten bliver på den måde noget helt særligt og unikt. Med et tidløst og stilrent design passer den ind i de fleste hjem. Illustrationen er tegnet i hånden og digitalt bearbejdet.

50x70 cm

Tryktet med blæk af høj kvalitet på FSC-certificeret 200g/m2 premium papir med en mat og glat overfladefinish. Resultatet er et smukt print med fantastisk kvalitet og aldersbestandig billedgengivelse. Produceret og trykt i Sverige

21. maj - 21. juni
Et par linjer om stjernetegnet: Tvillingerne er modige og gode til; at kommunikere. De er ofte meget vidende og vittige. Tvillingerne har et åbent sind og er tilpasningsdygtige og nysgerrige på; ændringer.

Om mærket:
Storystickers blev grundlagt i 2020 af mig Mathilda Jungevall, designer og tidligere pædagog, som efterlod en gruppe børn med et håb om at kunne skabe noget for dem mere børnene. Hver illustration har sin egen historie, og alle læser den forskelligt. Det er det, der er smukt.

ID: 175

Maximum number of characters: 40

Maximum number of characters: 10

Maximum number of characters: 20

* Påkrævede felter

299 kr
Adding product to cart. Product added to cart.
  • Fri fragt
  • Levering 5-8 dage
  • 100% Tilfredshedsgaranti